Πολιτική Ακυρώσεων – Επιστροφών

 

Προϊόντα που αγοράστηκαν από το www.karidis.gr μπορούν να επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, στην περίπτωση που είναι προβληματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, ή που δεν σας ικανοποίησαν.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που ανοίξετε τη συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στη συσκευασία στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με την απόδειξη σε άριστη κατάσταση.

Προκειμένου να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στα τηλέφωνα 2843051924  & 6977578306. Κατά περίπτωση θα γίνεται:

Προβληματικά προϊόντα;

Θα αντικαταστήσουμε τα προϊόντα σας, επιβαρύνοντάς σας το κόστος των μεταφορικών.

 

Δεν ικανοποιηθήκατε; 

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με όλα τα νόμιμα παραστατικά, μας επιστρέφετε το προϊόν με δικά σας έξοδα αποστολής και έχετε 5 μέρες περιθώριο να διαλέξετε ένα άλλο προϊόν που σας ενδιαφέρει στο ίδιο χρηματικό ποσό. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

 

Ακύρωση παραγγελίας; 

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε απαραιτήτως τηλεφωνικά στο 2843051924 ή 6977578306 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

 

Αποζημίωση Επιστροφών; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.