Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

 

Για την εξόφληση των παραγγελιών σας, προσφέρουμε τρεις μεθόδους

 

  1. Αντικαταβολή (+4.20€+ΦΠΑ /παραγγελία) ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

Με την αντικαταβολή, πληρώνετε όλο το οφειλόμενο ποσό (συμπεριλαμβανομένου και των μεταφορικών), κατά την παραλαβή των προϊόντων στην πόρτα σας, από τον διανομέα της μεταφορικής εταιρείας. 

Η μέθοδος της αντικαταβολής, δεν ισχύει για προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου που αναγκαστικά αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών.

 

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν σας βολεύει η αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Τράπεζα :ΕΘΝΙΚΗ

Λογαριασμός :IBAN GR9401104660000046659153095

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA GR1301406620662002330001509

Β) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της τράπεζας:

Τράπεζα :ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ

Λογαριασμός :  GR9708700220000000000871050

Γ) Κατάθεση σε Τράπεζα με μετρητά σε μία από τις προαναφερθείσες τράπεζες. 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να σας ζητηθεί να αποστείλετε αντίγραφο της ταυτότητάς σας, καθώς και της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή (με εμφανή μόνο τα 4 τελευταία ψηφία της εμπρόσθιας όψης και με καλυμμένα τα στοιχεία του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας CVV της πίσω όψης).

Η εταιρεία ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως ΕΘΝΙΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA , ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ, για τη χρήση των συστημάτων τους, διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς/εταιρείες, όπως Verisign, Microsoft, Visa International & Mastercard Europay. 

Όλες οι συναλλαγές σε αυτόν τον ιστότοπο γίνονται σε Ευρώ.

Οι τιμές σε άλλα νομίσματα είναι μόνο ενδεικτικές και για να μάθετε την ακριβή ισοτιμία θα πρέπει να απευθυνθείτε στον οργανισμό του οποίου την κάρτα θα χρησιμοποιήσετε. 

Η εταιρεία ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει. 

* Τα επιπλέον έξοδα προκύπτουν από χρεώσεις της επιχείρησης που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής και δεν είναι της ΚΑΡΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.

ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ